Gülistan Doku soruşturmasında üç kişi yeniden tutuklandı
Gülistan Doku soruşturmasında üç kişi yeniden tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Tekirdağ'da Jandarma Trafik Timleri tarafından gerçekleştirilen motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinde, kurallara uymayan 31 sürücüye toplamda 109 bin TL’den fazla idari para cezası uygulandı.

Denetim detayları

7 Aralık 2024 tarihinde Tekirdağ’da yapılan özel denetimlerde, 129 araç ve sürücü kontrol edildi. Bu denetimler sırasında, trafik kurallarına uymayan 11 sürücüye toplamda 17 bin 167 TL idari para cezası kesildi.

Tekirdağ’da Motosiklet Denetiminde Ceza Yağdı (1)

Diğer denetimler ve ceza uygulamaları

Aynı gün gerçekleştirilen diğer denetimlerde ise 20 sürücüye toplam 92 bin 775 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 2 hacizli ve yakalamalı araç tespit edilerek yakalandı ve 6 araç trafikten men edildi.

Güvenlik önlemleri

Jandarma ekiplerinin denetimleri, trafik güvenliğini artırmak ve kurallara uymayan sürücülere karşı caydırıcı önlemler almak amacıyla sıklaştırılacak.

Kaynak: İHA