İçişleri Bakanlığı, başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde gerçekleşen olayla ilgili dün gece saatlerinde bir açıklama yaparak, "Sosyal medyada tanınan bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayının aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurulmuştur." ifadelerini kullandı. Bakanlık, yerel medyada çıkan 'failin gözaltına alındığı' haberlerinin doğru olmadığını, soruşturmanın halen devam ettiğini belirtti.

Om Fahad'ın evinin önünde aracında bulunduğu sırada motosikletli bir saldırgan tarafından ateşli silahla vurulduğu görgü tanıkları tarafından belirtildi. Fahad, geçen yıl 'genel ahlaka' uygun olmayan videolar paylaştığı gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yerel basın, Om Fahad'ın başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem ile arasında gerginlik olduğunu vurguladı. Dalia Naeem, estetik ameliyatlar geçirdiği için "Iraklı Barbie" olarak adlandırılıyordu.

Cem Yılmaz'ın gösterisinde skandal | seyirci bağırıp çağırarak sahneyi terk etmesine neden oldu! Cem Yılmaz'ın gösterisinde skandal | seyirci bağırıp çağırarak sahneyi terk etmesine neden oldu!

Kaynak: DHA