Tiktok Haberleri

tiktok haberleri ve güncel tiktok gelişmeleri, tiktok ile ilgili tüm video, tiktok fotoğrafları ve tiktok haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YAŞAM

TikTok'ta popülerleşen yeni uyku hilesi, limon ve lime gibi narenciyelerin uyku kalitesini artırabileceğini öne sürüyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ

TikTok, video paylaşım dünyasında lider bir platform olmanın yanı sıra, kullanıcılarına hesap yönetimi konusunda da çeşitli seçenekler sunuyor. Hesabınızı dondurmak,...

BİLİM-TEKNOLOJİ

TikTok, 15 saniyelik yaratıcı videolarla dünya genelinde 1 milyar indirme sayısını aşarak büyük bir başarıya imza attı. Peki, bu popüler...

ÜNLÜLER

Ünlü TikTok fenomeni Selena Koç, geçtiğimiz günlerde estetik iddialarına karşılık olarak küçüklük fotoğrafını paylaşmıştı.

ÜNLÜLER

Aylar önce sevgilisi Oğuzhan Emeç'i motor kazasında kaybeden ünlü fenomen Rahel Melisa Pekcan, son açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

DÜNYA

Kosova, siber güvenliği artırmak amacıyla TikTok'u devlet kurumlarında yasakladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Dobra, kararın siber güvenliği artırmayı hedeflediğini söyledi.

GENEL
ÜNLÜLER

Sosyal medya dünyasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü TikTok ve Instagram fenomeni Berfin Sabotic, güzellik sektörüne adım attı.

LİFE EKSPRES

TikTok'un sahibi ByteDance, Instagram'a rakip olarak konumlandırılan Whee adında yeni bir fotoğraf paylaşım uygulamasını sessizce piyasaya sürdü.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri, askeri üs bölgeleri ve kışlalarda internet ve sosyal medya kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini artırdı.

TEKNO EKSPRES

Kısa videolarla dünyayı kasıp kavuran TikTok'un sırrı ne? TikTok neden bu kadar popüler? Z kuşağı neden TikTok'tan vazgeçemiyor?

TEKNO EKSPRES

TikTok’un arama özelliklerine ChatGPT entegrasyonu eklemesi, yapay zeka tabanlı arama ve etkileşim alanında önemli bir adım olarak görülüyor.

Yandex.Metrica