AK Parti'de seçim sonrası ilk Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yarın toplanacak. Bu toplantı, son yerel seçimlerin sonuçlarının değerlendirilmesine odaklanacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek.

CHP’li Nalbantoğlu’ndan Hükümete Çağrı | Mali Müşavirlerin Sorunlarına Dikkat CHP’li Nalbantoğlu’ndan Hükümete Çağrı | Mali Müşavirlerin Sorunlarına Dikkat

Yerel Seçim Sonuçları Ana Gündem Maddesi Olacak

AK Parti MYK toplantısının ana gündemi, yerel seçim sonuçlarının detaylı bir şekilde ele alınması olacak. Özellikle önceki seçimlere göre il il ve ilçe ilçe karşılaştırmalar yapılacak. Bu kapsamda, Yerel Yönetimler, Seçim İşleri ve Teşkilat başkanlıklarından sunumlar bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda, seçim sonuçları detaylı bir şekilde değerlendirilecek. Erdoğan'ın liderliğindeki MYK, parti politikalarının geleceğine yönelik stratejileri tartışacak ve bu sonuçlardan çıkarılacak dersleri ele alacak.

Ömer Çelik Toplantı Sonrasında Açıklama Yapacak

MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantıyla ilgili olarak hem gündeme hem de yapılan değerlendirmelere ilişkin açıklamalarda bulunacak.

Editör: Nurican ALBAYRAK