İzmir’in popüler tatil beldelerinden biri olan Çeşme’de her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Alaçatı Ot Festivali, bu yıl 13. kez düzenlenecek. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Alaçatı'nın sembolü olan yel değirmeni önünde düzenlenen tanıtım toplantısına katılım sağladı.

FESTİVALİN 2024 TEMASI NEDİR?

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli'nin katılımıyla 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 13'üncü Alaçatı Ot Festivali tanıtım toplantısında bu yıl 'Öz'e Dönüş' konseptiyle 13'üncü kez vatandaş ile buluşacak. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlaması beklenen festival de bu yılın dikkat çekici noktası, az bilinen ancak oldukça değerli bir lezzet olan Şevketi Bostan!

29 Nisan'da İzmir'de Su Kesintileri | Hangi Bölgeler Etkilenecek? 29 Nisan'da İzmir'de Su Kesintileri | Hangi Bölgeler Etkilenecek?

Bu etkinlikte, Şevketi Bostan ile hazırlanan yemeklerle birlikte sağlığa yararları ve daha birçok konu detaylı bir şekilde incelenecek. Şevketi Bostan'ın özelliklerinden, insan sağlığına olan katkılarına, toplanma yöntemlerinden, hatta çeşitli yemeklerine kadar her ayrıntıyı burada bulabilirsiniz. Alaçatı'da lezzet ve sağlık dolu bir serüvene hazır olun!

13. ALAÇATI OT FESTİVALİ KONSERLERİ

2024 Alaçatı Ot Festivali’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserler, Alaçatı Pazar yeri girişinde halka kapılarını açacak.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars - 18 Nisan Perşembe saat 20:30

Edis – 19 Nisan Cuma saat 20:30

Mor ve Ötesi – 20 Nisan Cumartesi saat 20:30

Editör: Haber Ekspres