Koltuğu CHP'li Mustafa Özacar'dan devralan Soyuak, ikinci el satış sitesinde "Hastasına doktordan temiz makam aracı" başlığıyla ilan verdi. Ancak ilan metninde araçla ilgili çeşitli detaylar ve esprili ifadeler dikkat çekti.

Yargı Paketi'nde Genel Af Beklentisi: Mahkum ve Ailelerini Ne Bekliyor? Yargı Paketi'nde Genel Af Beklentisi: Mahkum ve Ailelerini Ne Bekliyor?

Ön takım bakımı gerektiren aracın, Gelibolu'nun bozuk yolları nedeniyle bakıma ihtiyacı olduğu belirtildi. Ayrıca içerisinde sigara içilip içilmediği konusunda belirsizlik olduğu ve eski başkana sormak gerektiği ifade edildi. Eski başkanın halkla pek iç içe olmadığı ve kilometresinin uzun yolculuklarda yapıldığına dair bir izlenim verildi.

Araçta filmli camların bulunduğu ve eski başkanın vatandaşlarla göz göze gelmekten kaçındığı ifade edildi. Ayrıca acil nakit ihtiyacından dolayı aracın satışa çıkarıldığı ve belediyenin borçlarına dikkat çekildi. İlan metni, aracın piyasada tanınan bir model olduğunu ve ilgi çekebileceğini belirtirken, teknik detaylara da yer verildi.

Tramer kaydının 25.000 TL olduğu ve sol çamurluğun değiştirildiği bilgisi verilirken, alıcıyla pazarlık yapılabileceği ve takasın sadece halka hizmet edecek Mobil İkram Araçları ile mümkün olduğu belirtildi.

Editör: Haber Ekspres