Setur Marinaları İzmir Boat Show Fuarı'nda Deniz Tutkunlarını Bekliyor! Setur Marinaları İzmir Boat Show Fuarı'nda Deniz Tutkunlarını Bekliyor!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Tire'de önemli açıklamalarda bulundu. Dağ, İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, "İnşallah 30 ilçenin tamamında ve büyükşehirde, İzmirli hemşehrilerimizin bu sefer daha çok hizmet edecek olandan yönünde bir tercihte bulunacağını düşünüyorum. Bu sebeple ‘Ayrı gayrı olmasın’ diyoruz. ‘Birlikte olalım’ diyoruz ve ‘Birlikte başaracağız’ diyoruz." ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Güne Tire’de başlayan Dağ, burada Türkiye’nin en büyük açık hava pazarlarından biri olan Tire Salı Pazarı esnafını ziyaret etti. Hamza Dağ’a, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan, AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu ve MHP Tire İlçe Başkanı Recep Doğru da eşlik etti.

Sahada projelerini anlatan Hamza Dağ, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Hemşehrileriyle tek tek el sıkışıp taleplerini dinleyen Dağ, çocuklara oyuncaklar dağıttı ve ailelerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Vatandaşların su faturalarının yüksek gelmesiyle ilgili şikayetleri üzerine Dağ, 1 Nisan'dan itibaren göreve gelmesi durumunda su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacağını söyledi.

“ÇOK GÜZEL NETİCE ALACAĞIZ”

Tire Salı Pazarı’na 1 ay içerisinde ikinci kez gelen Hamza Dağ, “Tire’yi çok seviyoruz, ben 4 dönem buranın milletvekilliğini yaptım. İnşallah burada ortaya çıkacak tercihle çok güzel bir netice alacağımızı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı. 

İZMİR’İN HİZMETE İHTİYACI VAR”

Hamza Dağ, Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını sahada 60 gündür anlattığını vurgulayarak, “Projelerimizi konuşuyoruz. İlçe belediye başkan adaylarımız da aynı şekilde projeleriyle konuşuyorlar. Her ilçede birbirinden değerli belediye başkan adaylarımız var. Bizim adaylarımızın çok baskın çıkacağını düşünüyorum. İnşallah 30 ilçenin tamamında ve büyükşehir de, İzmirli hemşehrilerimizin bu sefer daha çok hizmet edecek olandan yöne bir tercihte bulunacağını düşünüyorum. Çünkü İzmir’in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var. Bu sebeple ‘Ayrı gayrı olmasın’ diyoruz. ‘Birlikte olalım’ diyoruz ve ‘Birlikte başaracağız’ diyoruz.” şeklinde konuştu. 

Hamza Dağ esnaf ziyaretinin ardından bir sonraki programa katılmak üzere Tire’den ayrıldı.

Editör: Nurican ALBAYRAK