Hizmet Haberleri

hizmet haberleri ve güncel hizmet gelişmeleri, hizmet ile ilgili tüm video, hizmet fotoğrafları ve hizmet haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


UŞAK

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, beş adet yüzde 100 elektrikli otobüsün test sürüşünü gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de 12 ilin katılımıyla gerçekleşen UMKE Seyyar Sahra Hastanesi eğitimi, afetlerde kesintisiz sağlık hizmeti için hayati önem taşıyor.

MANİSA

Süreyya Tabiat Parkı yeniden hizmette; giriş ve diğer hizmetler ücretsiz. Ancak, orman yangınları riski nedeniyle mangal ve ateş yakmak yasak.

YEREL YÖNETİMLER

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilk 100 günde vaatlerini gerçekleştirerek kentsel dönüşüm, sosyal hizmetler ve istihdam projeleriyle dikkat çekti.

YEREL YÖNETİMLER

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 3 aylık görev süresinde yaptığı önemli çalışmaları ve belediyenin güncel durumunu açıkladı.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, göreve geldiği günden bu yana on bine yakın vatandaşın sesine kulak verdi.

GÜNDEM

CHP'li 411 belediye, emeklilere yönelik hizmetleri 'Emekli Halk Kart' ile birleştiriyor. Kart, toplu taşımadan diğer belediye hizmetlerine kadar birçok alanda...

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye ve vektörle mücadele ekiplerini güçlendirmek amacıyla 76 yeni araç alımı yaparak, hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye ve vektörle mücadele ekiplerini güçlendirmek için 76 yeni araç alıyor. Yeni araçlarla vatandaşlara etkin hizmet verilecek.

YEREL YÖNETİMLER

Seçimde 24 proje sözü verdiğini, bunun 9’unu 3 ayda tamamladığını belirten Başkan Günay, “Öyle hizmetler yapacağım ki, meclis üyeliğini 14-1...

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesinin hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara sunduğu evde bakım hizmetleri, özellikle kişisel bakım ve kuaför hizmetleri ile büyük beğeni...

Yandex.Metrica