Festival süresince gençler beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi şovlarıyla görsel şölen sundu. Düzenlenen konserleri 7'den 77'ye binlerce kişi takip etti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Festivalimiz gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Önümüzdeki yıl ikincisini düzenleyeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ve dört güne yayılan Gençlik ve Spor Festivali özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Kortej yürüyüşüyle başlayan festival kapsamında beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi, zumba şov, yöresel ve halk oyunlar gösterileri gerçekleştirildi. Ayrıca fastivalde ünlü rockçı Haluk Levent şarkılarıyla gençleri coşturdu. Mustafa Özenç, Lokman Demirkıran söyledikleri türkülerle beğeni kazandı. Gençlerin sevgilisi rapçiler Ege Çubukçu, Grogi ve Anıl Piyancı ise verdikleri konserde binlerce kişiyiyi topladı. Ünlü sanatçı Murat Boz ise şarkılarını bu sefer gençler için seslendirdi.

'Festival gençlerin önerisiydi'


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gençlerden gelen talep doğrultusunda Gençlik ve Spor Festivali'ni düzenlediklerini belirterek, "Gençlik masamızın düzenlediği toplantıda arkadaşlarımız, 'Belediye gençlik festivali düzenlensin' önerisi getirdi. Biz de 'tamam' dedik. Bayraklı Belediyesi olarak gençleri dinliyor ve önerilerini dikkate alıyoruz. Dört gün süren festivalimiz çok coşkuluydu. Olumlu geri dönüşler aldık. Önümüzdeki yıl festivalin ikincisini düzenleyeceğiz" dedi.




Editör: Haber Merkezi