Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Selvitopu, sorular üzerine belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi ve Ramazan ayına ilişkin de barış ve hoşgörü mesajları verdi.

Ramazan ayı boyunca Karabağlar'ın birçok noktasında iftar çadırları kurulduğunu ve bu sayede günde 1500'den fazla kişinin iftarını açabildiğini belirten Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan'ın önemine değindi ve Ortadoğu'da yaşanan insanlık dramına dikkat çekti.

Uzundere dönüşüyor

Bozyaka Mahalle Muhtarı Hasan Soysal'ın da eşlik ettiği iftarda Başkan Selvitopu, Karabağlar'ın birçok yerinde imar planlarının yeniden yapılmasının gerekliliğini ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kentsel dönüşümün Karabağlar için çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selvitopu, 'Kentsel dönüşüm bölgelerinde vatandaş bilgilendirilerek  rahatlatılmalı, belirsizliklerin ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu süreçte kimse mağdur edilmemeli ve adil olunmalı' dedi. 

Selvitopu ayrıca, kentsel dönüşüm projesinin Karabağlar'ı değerli bir bölge haline getireceğini de ifade ederek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere'de başlattığı kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa örnek olacağını ve herkesin memnun kalacağını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi