Kasım ayında Gökdere Mahallesi'nde yapılacak olan aşure etkinliğinin planlanmasında sivil toplum örgütleriyle birlikte ortak akıl ilkesiyle hareket etmek istediklerini belirten Başkan Olgun Atila, "Etkinlik planması ile birlikte, kentimizin sorunlarını da beraber tartışalım istedik" dedi. Bornova Belediyesi'nin yerelde kalkınma hedeflerini anlatan Başkan Atila, "Biz tüm projelerimizde ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun en büyük örneği ise Dost Market'tir. Hiçbir vatandaşımızı ayırmadan gerçek ihtiyaç sahibine ulaşarak, onları rencide etmeden hizmet vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

'Evimizde barış içinde yaşamak istiyoruz'

'Bornova Bizim Evimiz' sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Olgun Atila, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde, evimizde hep kardeşçe, barış içinde yaşamak istiyoruz" dedi.

Alevi dernekleri adına konuşan İsmail Doğan da, 1990'lardan bu yana derneklerin çalışmalarıyla cem ve kültür evlerinin yapılanmasının devam ettiğini belirterek, Türkiye ve Avrupa'da önemli yol aldıklarını söyledi. Doğan, "Pınarbaşı'nda başlatılan cemevi çalışmaları bizi sevindiriyor. Ayrıca İzmir'de değişik yerlerde yapılan cem ve kültürevi çalışmaları için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ve bizim için yaptığı çalışmalar ve güzellikler için de Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya çok teşekkür ederiz" dedi.






Editör: Haber Merkezi