İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay'ın, belediye bürokrasisinde kadro yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan değişikliklerin bir parçası olarak Suphi Şahin'in görevden alınarak yerine Zeki Yıldırım'ın atandı.

GÖREVDEN AYRILDI

Yaptığı veda açıklamasında 'kamu yararı' vurgusu yapan Şahin,"Yaklaşık 9 yıldır yürütmekte olduğum Gn. Sekreter Yardımcılığı görevimden az önce aldığım Tebliğle ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar kentin önemli sorunlarının çözümünde, heyelan tehlikesi altındaki Kadifekalede, 2000 tehlikeli yapıyı, 20.000 kişiyi tahliye ederek kente kazandırdığımız 420 dönüm YEŞİL ALAN çalışmasından, “Yerinde Dönüşüm” diyerek kurduğumuz Dönüşüm Dairesinde vatandaşlarımıza teslimini yaptığımız 1500 daire ile yine bu alanlarda 5000 dairenin inşaatının başlatılmasına, yine Kamulaştırarak kente kazandırdığımız nice yapı ve sosyal tesislerle birlikte, kent planlamasında KAMU YARARI gözeterek, kentimizin daha yaşanabilir olması için yaptığımız, planlama çalışmalarına, yine deprem olmadan kurduğumuz Deprem dairesinde ülkemize örnek olacak çalışmaların başlatılmasında ve daha buraya sığdıramadığım tüm işlerde yasal mevzuattan şaşmadan birlikte emek verdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, teşekkürlerimi sunarım. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Bornova'da Sporun Altın Çağı Başlıyor | Başkan Eşki'nin Vizyonu Bornova'da Sporun Altın Çağı Başlıyor | Başkan Eşki'nin Vizyonu

Muhabir: HABER MERKEZİ