58 yaşındaki Sevim Çetin'i öldürmekle suçlanan 16 yaşındaki torunu E.Ç. ve arkadaşı M.T.T. (16), ilk ifadelerinde yüksek sesle müzik dinlemeleri nedeniyle tartışma çıktığını ve bu yüzden evde buldukları çapayla başına vurarak öldürdüklerini söylemişlerdi.

Korkunç Plan Mesajlarda Ortaya Çıktı Tahliyelerini isteyen şüphelilerin son duruşmasında ortaya çıkan detaylar ise dehşet vericiydi. Torun ile arkadaşının, emekli kartını alabilmek için cinayeti 6 ay önceden planladıkları mesajlarda belirlendi. Mesajlarda ayrıca cinayette hangi suç aletlerini kullanacakları da tespit edildi. Savcı, tutuklu yargılanan çocuk sanıkların çapa, muşta, sopa, kesici alet kullanarak cinayeti işlemek için birbirlerine mesaj attıklarını ve 6 aydır plan yaptıklarını belirtti.

Sevgilisinin evinin kapısını kırıp uykusunda 16 yerinden bıçakladı | Öldürme niyetim yoktu dedi Sevgilisinin evinin kapısını kırıp uykusunda 16 yerinden bıçakladı | Öldürme niyetim yoktu dedi

Şüpheliler Cinayetten Sonra Teslim Oldu Olay yerinden kaçan küçük yaşlı şüpheliler, bir süre sonra Selçuk Polis Merkezi Amirliğine giderek durumu polise bildirdi. Polis, sağlık ekipleriyle birlikte gittiği evde Çetin'in cansız bedenini buldu. Çetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin E.Ç. ve M.T.T'nin emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandığı belirtildi.

Editör: Haber Ekspres