Selçuk Haberleri

selçuk haberleri ve güncel selçuk gelişmeleri, selçuk ile ilgili tüm video, selçuk fotoğrafları ve selçuk haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk’ta gençlere seslendi: "Dünyayı kurtarmak için kahramanlar gerek, sizler bu kahramanlar olabilirsiniz."

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi, yaz aylarında umumi tuvaletler ve işletmelerin WC'lerinde hijyen denetimlerini artırarak, halk sağlığını korumaya yönelik önlemler alıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi, yaz boyunca salça makinelerini köylere ve merkez mahallelere getiriyor. Kadınların kış hazırlıklarını kolaylıkla tamamlayabilecek

YEREL YÖNETİMLER

Selçuk'ta "Yeni Çeşit Yerli Üzümlerin Yaygınlaştırılması Projesi" ile Ece, Efem ve Spil Karası üzüm çeşitlerinin hasadını gerçekleştirdi. Proje, Selçuklu üreticilerden...

İZMİR EKSPRES

İzmir’in farklı ilçelerinde bir hafta boyunca çıkan orman yangınlarına hızlı ve etkili müdahaleler yapılırken hala bazı ilçelerde yangın sürüyor.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi'nin ücretsiz yaz okulu kursları, kültür, sanat ve sporla dolu etkinliklerle yaklaşık 1000 çocuk ve genci ağırlıyor.

GENEL

YANGININ KONTROL ALTINA ALINDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

ASAYİŞ

İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan orman yangınına 4 uçak, 4 helikopter ve kara ekipleriyle müdahale ediliyor.

YEREL YÖNETİMLER

Selçuk'un Zafer Mahallesi'nde yapılan kaçak kazıda özel mülkiyete ait tapuda kaya mezarı keşfedildi.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması Efes Selçuk’ta başladı.

GENEL

Akut Selçuk, bu yaz döneminde Çanakkale, Manisa, Menderes, Selçuk ve Kuşadası'nda meydana gelen yangınların söndürme ve soğutma faaliyetlerinde aktif rol...

Yandex.Metrica