Menderes'te, çocukları gün boyu eğlenceli etkinliklerin beklediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı

Menderes 19 Mayıs Stadı'nda saat 14:30'da başlayacak olan etkinliklerde, çocuklar için koşu yarışlarından sokak oyunlarına, balon şekillendirmeden yüz boyamaya kadar birçok eğlenceli aktivite yer alacak. Ayrıca, kurulacak oyun parkurlarıyla çocuklar keyifli bir gün geçirecekler.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olduğunu belirterek, çocuklar için özel bir program hazırladıklarını ifade etti. Çiçek, tüm çocuklar ve ailelerinin yanı sıra içlerindeki çocuk ruhunu kaybetmeyen tüm vatandaşları Menderes'e davet etti. Bu özel günde bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşmak için herkesi Menderes'e beklediklerini vurguladı.

Editör: Haber Ekspres