Menderes Belediyesi Haberleri

Menderes Belediyesi haberleri ve güncel Menderes Belediyesi gelişmeleri, Menderes Belediyesi ile ilgili tüm video, Menderes Belediyesi fotoğrafları ve Menderes Belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, çocuklar için yaz boyunca "Şarjı Bitmeyen Oyunlar" adı altında gezici geleneksel oyunlar şenliği düzenliyor.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, ilçe genelinde yol yenileme ve bakım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sancaklı'daki bozuk yollarda asfalt yama işlemleri tamamlandı.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, parkları çocukların gelişimi ve sosyalleşmeleri için rengarenk zemin oyunları ile donatıyor

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, ilçe merkezinde ve Özdere Gençlik Parkı'nda düzenlediği renkli pilates kurslarıyla kadınların ilgisini çekiyor.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, büyükler için ücretsiz tiyatro kursları düzenliyor! Kayıtlar 9 Temmuz'da başlıyor, sahne sanatları tutkunlarını bekliyor.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda yıpranan banklar, oyun grupları ve spor aletlerini yenileyerek vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen halk dansları ve spor kursları büyük ilgi gördü; kayıtlar devam ediyor.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek özel etkinlikle spor tutkunları ve milli futbol takımı destekçileri için unutulmaz bir gece yaşanacak!

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ve belediye bürokratları ile birlikte koordinasyon toplantısı yaptı.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, yaz spor okulları ve halk dansları kursları için kayıtları başlattı. Çocuklar, birçok alanda eğitim alacak.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde milyonlarca turisti ağırladı. İlçenin Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli tatil beldeleri dolup taştı.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri ile Dünya Çevre Günü'ne özel olarak öğrencilerle ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Yandex.Metrica