Sağlık sektöründe birçok alanda gece gündüz hizmet veren Acil Tıp Group'un çeşitli markalarına ait çalışanlar, bu özel gecede bir araya gelerek eğlendi ve stres attı.

Sağlık Hizmetlerinde Geniş Kapsam

Acil Tıp Group Kurucusu Volkan Sunar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yaparken sağlık alanında faaliyet gösterecek bir firmanın planlarını kurduğunu anlattı. Bugün ise acil sağlık hizmetlerinden sağlık turizmine, poliklinik hizmetlerinden revir hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet vermenin mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Zihin kargaşası: Aşırı düşünmenin gizli tehlikeleri! Zihin kargaşası: Aşırı düşünmenin gizli tehlikeleri!

Hızlı Büyüme ve Genişleme

İzmirli iş insanı Volkan Sunar, İzmir merkezli firmanın kısa sürede birçok alanda önemli gelişmeler kaydettiğini vurguladı. Acil Tıp Group’un markaları arasında Acil Tıp World Wide Daily Care, Acil Tıp Assistance, Acil Tıp Clinics, Acil Tıp Health Care, Acil Tıp Ambulance, Acil Tıp Education, Acil Tıp Supply ve Acil Tıp Software bulunuyor. Sunar, "Sıfırdan kurduğumuz şirketimizi ülkemizde ve dünya genelinde önemli bir noktaya getirdik. 9 yıl önceki Acil Tıp Group ile bugünkü Acil Tıp Group arasındaki fark, mesleki yaşamımın en önemli eseri oldu. Amacımız, birlikte Acil Tıp Group’u Türkiye’de ve dünya genelinde çağdaş bir kurum haline getirmekti. Bu sonuca büyük ölçüde ulaştığımıza inanıyorum." dedi.

Sağlık Aklıyla Yola Çıkmak

Sunar, tüm markalarının bir hikayesi olduğunu belirterek, "Hastaların üniversite hastanelerinde sıra beklerken yaşadığı stresi ve kaygıyı gördüğümde bu sistemleri oluşturmayı düşündüm. Sistemleri kurarken öncelikle 'sağlık aklı' gerekiyor. Ticaret aklı ile sağlık aklı arasında uçurum vardır. Önemli olan, sorunun değil çözümün bir parçası olabilmektir." ifadelerini kullandı. Volkan Sunar, 9 yıllık serüvende kendilerine eşlik eden tüm personele ve yol arkadaşlarına teşekkür ederek, aile gibi olduklarını ve tüm markalarının operasyonel süreçlerini yöneten birer yönetici olduklarını vurguladı. Gecede sahne alan şarkıcı Deha Bilimlier, performansıyla katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.

Editör: Sedef Didem Ezme