Belediye bahçesinde gerçekleşen toplantıda Başkan Türkmen, disiplinli çalışmanın önemine vurgu yaparak, hizmet kalitesini artırmak için özverili çalışma çağrısında bulundu.

Toplantıda, Başkan Türkmen, Kemalpaşa halkının vergileriyle finanse edilen maaşların hak edilmesi gerektiğini vurgulayarak, disiplinli çalışmanın önemini vurguladı. Yeni dönemin başladığını belirten Türkmen, çalışanlara çok çalışma çağrısı yaparak, halka daha iyi hizmet götürmek için disiplinli bir çalışma gerektiğini ifade etti. Türkmen, "Halkımıza 'Belediye çalışıyor' dedirtmemiz lazım. Ben sizlerle birlik içerisinde bu başarıyı sağlayacağımıza yürekten inanıyorum" İfadelerini kullandı.

Bergama’da 19 Mayıs coşkusu Bergama’da 19 Mayıs coşkusu


"Çalışan insan başımın tacıdır"

Başkan Türkmen, Kemalpaşa'da güzel işler ve eserler bırakarak anılması gerektiğini belirterek ‘‘Benim sadece bir gayem var. Kemalpaşa’ya güzel işler yapmak, eserler kazandırmak. Bunun için mücadele ediyorum. Çalışan insan başımın tacıdır. Burada çalışanlar sizlersiniz, o yüzden herkesin katkı koymasını, hepinizin özveri ile çalışmasını istiyorum. 5 yıl sonra hepimizin ismi anılacak, Kemalpaşa’da ne güzel hizmetler yapıldı diyecekler.’’ Şeklinde konuştu. 

Kaynak: BÜLTEN