İddialara göre, bir hafif ticari aracın aksının kırılması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi, olayın başlangıcı oldu. Bu zincirleme kazada, aralarında lüks Maserati'nin de bulunduğu 7 araç birbirine girdi ve 8 kişi yaralandı.

Levent Büyükdere Caddesi üzerinde yaşanan olay, akşam saatlerinde trafikte büyük bir kargaşaya yol açtı. İddialara göre, Beşiktaş istikametine seyreden 34 CYR 227 plakalı hafif ticari aracın aksının kırılması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle felaket yaşandı.

 Kontrolden çıkan araç, bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve akışta olan diğer araçlara çarparak büyük bir felaketi tetikledi. Aralarında lüks bir Maserati'nin de bulunduğu 7 araç, zincirleme şekilde birbirine girdi.

Lüks araç sahibi vekil yeğeni

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazazedelere hızla müdahale ederken, 6 kişi olay yerinde tedavi edildi ve 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan lüks Maserati marka aracın sürücüsünün bir milletvekilinin yeğeni olduğu öğrenildi.

Ağrı’da feci kaza | 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı var Ağrı’da feci kaza | 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı var

Polis ekipleri, kaza nedenini belirlemek ve trafiği düzenlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerindeki incelemeler devam ederken, kazanın nedeni hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA