Buca Belediyesi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelindeki parklarda bakım, onarım ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların kaliteli ve sağlıklı zaman geçirebilmeleri için parklardaki düzenlemeler önem taşıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çocuk oyun alanları, spor aletleri ve kent mobilyaları gibi park içi unsurların bakımı ve onarımı yapılırken aynı zamanda peyzaj düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor. Mevsime uygun çiçeklerin ekilmesiyle yeşil alanlar renklendirilirken, temizlik ekipleri de parklarda ayrıntılı bir temizlik operasyonu yürütüyor.

İzmirli kadınlar "İzmirli İzmir gibidir" projesiyle İzmir'i konuşuyor İzmirli kadınlar "İzmirli İzmir gibidir" projesiyle İzmir'i konuşuyor

Buca Belediyesi'nin bu çalışmalarıyla ilçe sakinleri, yaz aylarında daha temiz, düzenli ve keyifli parklarda vakit geçirebilecekler.

Jtyujtyjuuy                     

“Yeşilin Buca’mıza çok yakıştığını düşünüyoruz”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Bucalı vatandaşların yaşam konforunu artırmak için özenli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bir yandan var olan parklarımızda bakım çalışması yaparken diğer yandan atıl alanları değerlendirerek yeni nefes alanları oluşturmayı planlıyoruz. Yeşilin Buca’mıza çok yakıştığını düşünüyoruz. Bucalılar emin olsunlar önemsediğimiz çalışmalarımız arasında ilçe genelindeki park ve yeşil alan sayısını hızla artırmak da bulunuyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Ekspres