İESOB Ulaşım Birimi, Türkiye'de bir ilke imza atarak diğer illerdeki esnaf teşkilatlarına örnek oluyor ve İzmir Ticaret Odası tarafından ödüle layık görülüyor.

İzmir Esnaf Teşkilatı kent ulaşımının yüzde 40'ını üstleniyor

İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir Esnaf Teşkilatı'nın kent ulaşımının yüzde 40'ını üstlendiğini vurgulayarak, şoför esnafının büyük bir sorumluluk altında çalıştığını belirtiyor. Ata, üyelerinin toplumun güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için özveriyle çalıştığını ifade ediyor.

14 günden 2 güne düştü

Ulaşım Birimi Başkanvekili Necdet Heppekcan, dijital dönüşümün ulaşım alanında önemli bir rol oynadığını dile getiriyor. Artık taksiciler için yapılan tarife ayarının dijital olarak tek bir tuşa basılarak gerçekleştirildiğini belirten Heppekcan, şoför tanıtım kartlarının başvuru ve teslim sürecinin de online sisteme taşındığını açıklıyor. Bu sayede 14 günlük kart teslim sürecinin 2 güne indirildiğini ifade ediyor.

Şoför esnafın talepleri karşılanıyor

Genel Koordinatör Alpay Kılıçkaya ise, İESOB'un diğer kurumlarla ortak çalışmalar yürüterek şoför esnafına hizmet vermeye devam ettiğini vurguluyor. UKOME ve İBB Ulaşım Birimi Müdürleri ile işbirlikleri yaparak şoför esnafının taleplerini karşılamaya çalıştıklarını belirtiyor.

Urla Belediye Başkanı Balkan'dan | Kentin geleceğine yönelik planlar Urla Belediye Başkanı Balkan'dan | Kentin geleceğine yönelik planlar

İESOB'un Ulaşım Birimi, 2021 ve 2022 yıllarında sergilediği üstün çalışmalar nedeniyle İzmir Ticaret Odası tarafından iki ayrı Takdirname ile ödüllendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi