Programda, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın üstlendiği, oldukça dikkat çekici bir telefon bağlantısı gerçekleştirildi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı olan Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığına dair yapılan soruşturma kapsamında, Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi raporu tamamlandı ve Garipoğlu'ya ait olduğu iddia edilen otopsi fotoğrafları ortaya çıktı.

Cem garipoğlu otopsi

2023 yılı İzmir'in trafik kazası raporu açıklandı 2023 yılı İzmir'in trafik kazası raporu açıklandı

Baba Karabulut konuştu

Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut'un babası olarak, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez görüş belirtti Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu ifade etti.

"Otopsideki fotoğraflardakinin Cem Garipoğlu olduğuna inanıyor musun?" sorusunu yanıtlayan baba Karabulut, 'Bu iş fotoğraflarla olur mu? Yani bu işin fotoğrafla olması mümkün değil. Kumpasın içerisindeyim. İnanmıyorum. Fotoğraflarla bu iş olmaz. Nasıl olacak ki? Ben size bir örnek vereyim; Geçmişte Adli Tıp Kurumu'nda uğradığım haksızlığın karşısında ben nasıl 'O'dur' diyeyim yani. Soruyorum size... İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? (Mezarın) Bir an önce açılmasını talep ediyorum.' Şeklinde konuştu.
Karabulut sözlerini şöyle devam etti: Maalesef böyle bir dönemde yaşıyoruz. İlahi adalet denen bir şey var. Er geç adalet yerini bulacak. Açılsın... Uğraşıyorum.

Avukatım 'Açılacak' diye söyledi. Rezan (Karabulut ailesinin avukatı) bey büyük mücadele veriyor. Ondan Allah razı olsun. O da bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettiriyor.

Muhabir: Haber Merkezi