ABD'de hayatını kaybeden ve ailesi tarafından sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümü, gizemini koruyan bir sır perdesiyle çevriliyor. Ailesi, kesin ölüm nedenini öğrenmek için Adana'daki mezarının açılmasını talep etti.

Avukatlar harekete geçti

Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın hızla ilerlediğini ve mezarın açılması için girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Fethi kabir işlemi yapılacak

Yağmur Taktaş'ın mezarının açılması ve otopsi yapılması için hazırlıklar tamamlandı. Pazartesi günü gerçekleştirilecek fethi kabir işlemiyle birlikte, cinayet iddialarının üzerindeki sis perdesi aralanacak.

Aile şok iddialarda bulundu

Taktaş'ın ailesi, genç fenomenin ölümünün ardında sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiasında bulunuyor. Teyze K.C., yeğeninin uyuşturucuya alıştırıldığını ve darbedilip aç bırakıldığını ileri sürdü.

Dünya büyüklüğünde bir gezegen keşfedildi! Dünya büyüklüğünde bir gezegen keşfedildi!

Cinayet şüphesiyle soruşturma sürüyor

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayet şüphesiyle başlattığı soruşturmayı sürdürüyor. Mezarın açılmasıyla birlikte, gerçeklerin ortaya çıkması bekleniyor.

Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili çözülmeyi bekleyen sırlar, pazartesi günü yapılacak olan fethi kabir işlemiyle birlikte gün yüzüne çıkacak.

Kaynak: DHA