Renkli görüntüler oluşturan Yörükler, geleneksel kıyafetleriyle gerçekleştirdikleri bu ziyarette, Başkan Tugay'ı 11-12 Mayıs'ta yapılacak Emiralem Çilek Festivali'nde görmekten mutlu olacaklarını dile getirdi.

Ziyaretleri sırasında, özel olarak dağdan topladıkları kekikler ile kiraz ve çilek getiren Yörükler, Tugay'a sevgilerini ifade etmek için üzerinde “Dr. Cemil Tugay” yazılı bir poşu da hediye etti. Tugay ise ziyaretleri dolayısıyla mutluluğunu ifade ederek, Yörükleri sevdiğini belirtti ve onlara olan saygısının sonsuz olduğunu vurguladı.

Buca'da çöp kamyonunun köpeği ezmesi üzerine Belediye'den açıklama Buca'da çöp kamyonunun köpeği ezmesi üzerine Belediye'den açıklama


"Hep birlikte çaba göstermeliyiz"


Federasyon üyeleri, 11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Menemen Emiralem Çilek Festivali'nde Başkan Cemil Tugay'ı görmekten mutlu olacaklarını bildirdi. Başkan Tugay festivalin ev sahibi Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'ı da ziyaret etmeyi planladığını belirterek, “Biz farklı partideniz ancak hepimiz halkımıza hizmet ediyoruz. Hangi partiden olursak olalım, hepimiz birlikte çalışacağız. Güzel işler yapacağız. Anıtkabir ziyaretinde bize katılması beni mutlu etti. Sağ olsun. Olması gereken bu. Bizim de yapmamız gereken hep beraber çalışmak. Seçim bitti, hizmet süresince hep birlikte çaba göstermeliyiz” Şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN