Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı İsmail Karabel, ilçe genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Gümüldür ve Özdere’de dört mahalle muhtarını ziyaret etti. Görüşmelerde mahalle sakinlerinin karşılaştığı sorunlar, altyapı eksiklikleri ve vatandaşlardan muhtarlıklara iletilen talepler değerlendirildi.

Dört mahallede muhtarlarla görüştü
Karabel’in ziyaret programında Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Ayhan Yüksel, Orta Mahalle Muhtarı Özlem Levent Eser, Özdere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Tuğçe Sabancı ve Gümüldür İnönü Mahallesi Muhtarı Gülbahar Bilecen yer aldı. Muhtarlık makamlarında ayrı ayrı gerçekleştirilen görüşmelerde mahallelerin ihtiyaçları ve güncel sorunları ele alındı.
Mahallelerin sorunları dinlendi
Ziyaretlerde muhtarlar, kendi mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri Karabel’e aktardı. Görüşmelerde özellikle altyapı eksiklikleri ve idari süreçlerle ilgili konular üzerinde duruldu.

Çözüm önerileri değerlendirildi
Karabel ile muhtarlar arasında gerçekleşen görüşmelerde, aktarılan sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Mahallelerde günlük yaşamı etkileyen ihtiyaçların ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesine ilişkin konular da ele alındı.

Saha ziyaretleri sürecek
Gümüldür ve Özdere’deki ziyaretlerin CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nın saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi. Karabel’in önümüzdeki süreçte ilçenin farklı mahallelerinde görev yapan muhtarlarla da bir araya gelmesi bekleniyor.




