Yağmur Fuarcılık tarafından 10’uncu kez düzenlenen, Türkiye’deki en büyük ve en önemli uluslararası etkinliklerden olan fuara bu yıl 200 firma katılıyor. Fuarın, sektördeki son yenilikleri dokunma mesafesine taşındığına dikkat çeken Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, 3T'de yer almanın, katılımcılara ve ziyaretçilere dünyanın en hızlı gelişme potansiyeline sahip pazarlarından birine erişme şansını verdiğini söyledi.

Gelecekteki iş ortaklıklarının oluşmasında ve yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de organizasyonun önemli fırsatlar sunduğuna vurgu yapan Genel Müdür Kaya, şu bilgileri verdi: “Yağmur Fuarcılık olarak gösterdiğimiz titiz çalışma sonucu seçici bir katılımcı firma portföyü oluştu. Aynı titizliği sektör profesyonellerinin davetinde de gösterdik. Uluslararası nitelikteki organizasyonumuz dünyada gelişen teknoloji ve yenilikleri kapsıyor dokunma mesafesine taşıyor. 10 yıldır ortaya koyduğumuz başarı nedeni ile çok sayıda firma, AR-GE, Endüstriyel Tasarım, Üretim, Satın Alma gibi bölümlerdeki teknik personelin gelişimi ve bilgilendirilmesi için 3T fuarımıza gönderiyor. Şuana kadar olan ilgiden memnunuz. Hafta sonunda ziyaretler üst düzeye ulaşacak.”

3T Fuarı, metal sektöründe yatırım yapmak isteyen girişimcilerin akın ettiği bir organizasyon haline dönüştü. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri firmaların standlarındaki ürünleri büyük bir ciddiyetle incelemeye aldı. Peş peşe gelen satışlar katılımcıları memnun etti.

Yarın sona erecek 3T Fuarı’na ; Tayvan, Çin, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Güney Kore, İspanya, Rusya, Japonya, Almanya, İngiltere, A.B.D., Finlandiya, İsrail, İsviçre, Kore, Hollanda gibi ülkelerin katılımcılarının yanı sıra Türkiye'den de sektörün birçok önemli firmaları iştirak ediyor. Fuara, KOSGEB, Madeni Eşya Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle profesyonel ziyaretçi yoğunluğunun arttırılması için ücretsiz otobüs seferleri düzenleniyor.