Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin yeni işletmesi Al-ga Kafe, ev yapımı taze pastaları ve eşsiz dondurması ile Liman'a açılan köşede İzmirlilerin hizmetine girdi. Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği kurucu başkanlarından Mehmet Gülaylar ve İzmir tekstil sektörünün gelinlik ve abiye üzerine çalışan önemli temsilcilerinden Levent Çakaloz tarafından hizmete sunulan işletme, sosyal sorumluluklarının bilinciyle hizmete girdi.

Al-ga Kafe Restoran'ın ortaklarından Mehmet Gülaylar, açılış konuşmasında, "Bugün işletmemizi faaliyete geçirirken, ne kazanacağız diyerek değil Kıbrıs Şehitleri'ne dolayısıyla İzmirliler'e neler kazandıracağız düşüncesiyle işletmemizi açtık. Dükkanımız konu ile Kordon'a oldukça yakın, ayrıca Alsancak Limanı ve eğlence mekanları için eşit mesafede. Kıbrıs Şehitleri'nde yaratılacak sinerji, sanatın sokağı, eğlencenin sokağı imajı ile 365 gün boyunca İzmirliler'e ve misafirlerimize sosyal yaşamın en keyifli zamanlarını sunmak, şehrin tanıtımına katkıda bulunabilmek için hazırız. Kruvazör Turizm şehrimiz için önemli bir çıkış noktası ve misafirlerin şehirlere temas kurudukları ilk yer Kıbrıs Şehitleri yada Kordon oluyor. Bu noktada İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi'nin gerçekleştireceği projelere katkı sağlamak, kendi projelerimiz ile de üretmek, şehrimize katkı da bulunmak ve diğer işletmelerle de ortak amaçlar doğrultusunda hareket etmek için buradayız. Şehrimize hizmet etmek bizim birincil görevlerimizdendir. Kıbrıs Şehitleri, İstiklal Caddesi ile eşdeğer. Burayı İstiklal kadar değerli yapmak için çalışacağız" dedi.

Kurucu Ortaklardan Levent Çakaloz ise, "Müşterilerimizi bir kereye mahsus ağırlamıyoruz. Onlarla sürdürülebilir ilişkiler yakalamak istiyoruz. İnsanlar sosyal alanları tercih ederken konfor ve kalite arıyor, değerli vakitlerin, araların, buluşmaların gerçekleştirildiği bu yiyecek içecek hizmeti sunan işletmeler müşterisini özel hissettirmeli. Biz bunu gerek hazırladığımız ürünlerin malzeme tercihlerinde, gün boyu süren müzik yayınımızda yada servis görevlilerimizin İzmirliler'in dilinden anlayan iletişim becerileri ile yerine getiriyoruz" diye konuştu.

31 Mayıs saat 18.00 ve 20.00 arasında Cookies Parti ile açılışı yapılacak olan Al-ga kafede İtalyan dondurma markası Pastoral ile çok özel tatlar sunulacak.



Editör: Haber Merkezi