Gıda ve gıda dışı seçenekleri ile 15 bin çeşit ürünü Tansaş kalitesi ve çeşitliliği ile tüketicilerle buluşturan Tansaş, 1950 metrekare ile Buca'nın en büyük süpermarketi olarak haftanın 7 günü 08:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Açılışa özel kampanyalar tüketici ile buluştu

Ege'nin tazeliğini raflarına taşıyan Buca Maxi Tansaş , Ege'ye has yöresel tatları ve Ege bahçelerinden toplanmış, eşsiz tazelikte ürünleri tüketici ile buluştururken, açılışa özel et ürünlerinden kahvaltılık ürünlere, taze meyve sebzeden bakliyat ürünlerine, temizlik ürünlerinden içecek ürünlerine kadar birçok üründe çok özel indirim fırsatlarını ve kampanyaları müşterileriyle buluşturdu. Buca Maxi Tansaş'ın açılış gününde mağazayı ziyaret eden tüketiciler dana kıymanın kilosunu 16,99 TL'ye, bütün pilicin kilosunu 3,49 TL'ye, yerli muzun kilosunu 2,49 TL'ye, 5 lt ayçiçek yağı'nı 17,95 TL'ye, 3 kg Tansaş toz şeker'i ise 7,59 TL'den satın aldılar.

Tansaş ile hem alışveriş hem eğlence


40 yıl önce bu topraklarda doğan, Ege insanının ilgisiyle büyüyen, onların desteğini ve güvenini her zaman yanında hisseden Tansaş, 40 yıllık bilgi birikimini yansıttığı Buca Maxi Tansaş mağazası ile müşterilerinden tam not aldı. Geniş kadrosuyla Brezilya ritimlerini Buca'ya getiren Samba perküsyon grubu Bloco Entrudo, eğlenceli gösterilerle açılış coşkusunu Buca caddelerine taşıdı. Ayrıca karaoke showlar ve sürpriz aktivitelerle müşterilere keyifli bir açılış ortamı yaratıldı.      

Tansaş Ege'li için aynı zamanda sosyal bir olgu

Egeli'nin sosyal ihtiyaçlarına da önem veren Tansaş bu strateji çerçevesinde çeşitli etkinlik ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeri geliyor Egelilerle sokağa taşıyor spor yapıyor, yeri geliyor en ünlü sanatçıların konserlerinde eğleniyor, bu yönüyle Tansaş, Egeli için sosyal bir olgu olarak süpermarketten öte bir yerde yer alıyor. Tüketicinin günlük ihtiyaçlarını karşılamanın dışında sosyal ihtiyaçlarını da karşılayarak onları her durumda mutlu etmeyi başarıyor.