Ege'de çeşitli il ve ilçelerde toplam 17 bayisi bulunan Erkunt Traktör'ün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, düzenledikleri yemekle bayilerin yaşadığı sıkıntıları ve sektörle ilgili beklentilerini dinlediklerini söyledi.

Ege bayilerine çalışmaları ve çabaları için teşekkür eden Armağan, "Ege'nin uğuruna inanıyorum, ilkleri hep Ege'de yaşıyoruz. Bu yemek bir ilkti. Bundan sonra devamı gelecek. Sizlerle sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz" dedi.

Bayilerden gelen talepleri de dinleyen Zeynep Erkunt Armağan, "Dört dörtlük hizmet için varız. Türkiye'nin yedi bölgesinde satış, servis ve yedek parça konusunda hızlı çözümler üretiyoruz. Otomotiv sektörümüzde talebi zor olan ISO 10002 belgemiz, müşteri memnuniyeti konusunda ne kadar titizlikle çalıştığımızın bir kanıtıdır" diye konuştu.

Armağan sözlerini şöyle sürdürdü:  "Yıl içerisinde traktör pazarında gerçekleşen ciddi bir ivmemiz var. Yeni modellerimiz ile traktör piyasasından ciddi bir pay alacağız. Yeni ürün ve modellerimizin lansmanı için İzmir'i tercih etmeye devam edeceğiz. Eylül ayında yine güzel haberler ve yeni modellerle karşınıza çıkacağız"



Editör: Haber Merkezi