CFY Fuarcılık'ın CNR merkezde organize ettiği Flower Show'da, Avrupa ve Asya'nın buluşacağı bu ticari platformda, her iklim koşuluna ve toprak yapısına uygun yüzlerce çeşit bitkinin ve bitki üretiminde kullanılan ürünlerin yanı sıra, peyzaj uygulamaları, uygulama esnasında ve sonrasında kullanılan tüm materyallere ulaşılabilecek.

Ülkemizde; Adana, Antalya, Bursa, İzmir, Ödemiş, Sakarya ve Yalova gibi üretim bölgeleri dAhil olmak üzere yurtiçinde 22 farklı şehirden katılımcıların olduğu  aynı zamanda, Almanya, Belçika, Çin, Ekvator, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Kenya, Rusya ve Yunanistan gibi 18 farklı ülkeden de katılımcıların aynı çatı altında yer aldığı, inşaatlar, oteller, belediyelerin park bahçeleri ve tüm peyzaj uygulamaları için aranılan materyaller bulunabilir.

Erkek egemen sektörde başarılı işler ortaya koymuş ve uluslararası büyük hedefleri olan İzmirli firma Aseler'in kurucusu Yezdan Yıldız  "Flower Show'un ülkemiz tarımı tanıtımı ve ticari ilişkilerin gelişmesi için çok büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü'nden 2003 yılında mezun olan Yezdan Yıldız şöyle "1999'daki öğrencilik yıllarımda Hollanda merkezli ve ekolojik tarım alanında oldukça profesyonel olan bir firmada part-time çalışarak başlamış olduğum iş yaşamıma, Temmuz 2009 da kurduğum Aseler Tarım LTD ŞTİ ile halen devam etmekteyim. Aradaki 10 yıl boyunca farklı sektörlerde ve farklı pozisyonlarda edindiğim tüm tecrübeler Aseler LTD nin misyonunu ve vizyonunu belirlememde bana çok yardımcı olmuştur. Gerek prezantasyon gerek satış teknikleri gerekse de yönetimsel anlamda, sahip olduğum şirketin tüm işleyişinin temelinde, bu edinilen tecrübe yatmaktadır. Aseler Tarım yoluna torf ithal etmekle başlamıştır. Almanya merkezli Florabalt SIA firmasının markası olan KUDRAS 'ın Türkiye Distb olarakta yoluna devam etmektedir. Bunun yanı sıra Fito Semillas çim tohumları ile Scotts Çim ve Peyzaj Gübreleri'nin Ege Bölge başbayiliğini yapmaktadır. Tüm bu ürünlerin ortak noktası tartışılmaz olan kalitesidir ki firma sloganımızın doğuşu tamamen buna bağlıdır. Güzel bir gelecek için kaliteli tarım felsefesi her adımımızda bizim yanımızdadır ve tüm firma stratejilerimiz bu doğrultuda yönlendirmekteyiz. hedefimiz gelecek yıllarda güvenilir bir marka olmaktır" dedi.

Aynı zamanda motor ve motor sporları tutkunu olan Yezdan Yıldız iyi bir rock müzik dinleyicisi ve hayranı.
2009 yılında kurulan ASELER Tarım İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti., genç, dinamik ve yenilikçi yapısıyla, sektöre prestijli ve kaliteli tarımsal ürünler sunmayı amaç edindi. Bu amaçla kısa sürede sektörde güvenilir ve önemli bir yer edindi. Gelişme ve büyüme isteği ile yoğun çalışma ve araştırmalarına devam eden ASELER Tarım, ilerleyen yıllarda sektörün öncü kuruluşlarından biri olmayı hedefliyor

Editör: Haber Merkezi