'Migros Yeteneğini Seçiyor' yarışmasında Migros Ticaret A.Ş'de çalışan yüzlerce kişi yetenekleri için yarıştı. Yarışmanın finalinde çalışma arkadaşları ile tatlı bir rekabetle keyifli bir gün geçiren Migros çalışanlarından 5 farklı ekip birbirinden değerli özel ödüller kazandı.

Çalışan memnuniyetinin artırılması için Migros İnsan Kaynakları tarafından düzenlenen ilk 'Migros Yeteneğini Seçiyor' yarışmasının sonuçları belli oldu. Farklı departmanlardan yarışmaya katılan yüzlerce Migros çalışanı, çalışma arkadaşlarının bilinmeyen yeteneklerini keşfederken, keyifli bir gün geçirdi.

Başvuruların 'Migros Ailem ve Ben' üzerinden alındığı ve toplamda 573 Migros çalışanının başvuru yaptığı yarışmada, 170 başvuru değerlendirmeye alındı. Migros Ailem ve Ben portalına videosu yüklenen 170 yetenekten 63'ü yarı finalde canlı performans sergilemeye hak kazandı. Eylül ayında Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve İstanbul'da canlı performanslar izlenerek gerçekleşen yarı final elemeleri sonucunda, 17 performans finale kaldı. Bini aşkın Migros çalışanının katılımıyla 26 Kasım tarihinde İstanbul'da düzenlenen Migros Yetenek Yarışması Finali'nde değerlendirmeler dört kişilik jüri tarafından yapıldı.

Sanatçı Berna Laçin, 2010 yılı Yeteneksizsiniz Türkiye birincisi Sefa Doğanay, Migros Ticaret İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç ve  Migros Ticaret Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ahu Başkut'tan oluşan jüri  Migros'un yeteneklerini seçti.
Migros çalışanlarından Murat İşimer taklit performansıyla birinci olarak 10 günlük Amerika seyahati kazandı. Yarışmanın ikincisi Burçin Yüzer 4 günlük İtalya seyahati, üçüncü Nurcan Güneş LCD TV, dördüncü Dilşad Oygur Ipad ile ödüllendirildi. Tanet'in Efeleri Grubu ise zeybek şovu ile beşinci olarak notebook kazandılar. Diğer tüm katılımcılar ise Money alışveriş çekleri ile ödüllendirildi.

Jüriye ve katılımcılara takdim edilen plaket töreni ve topluca söylenen final şarkısı ile son bulan 'Migros Yeteneğini Seçiyor' yarışması gösterilen yoğun ilgi nedeniyle geleneksel hale getirilerek her yıl tekrarlanacak.
Editör: Haber Merkezi