Cazip fiyatlı yılbaşı sepetleri ile zengin içerikli bir hediye alternatifi sunan Migros'tan, istenilen tutarın yüklenebildiği HediyeM Kart ile de alışveriş yapmak mümkün.

Yılbaşı süsleri ve hediyelik ürünlerde indirim fırsatı

Yeni yılın simgesi yılbaşı ağaçları, renkli ışıklar, parti süsleri, kar spreyleri renkli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için, Migros Grubu mağazalarında raflardaki yerini aldı.

Yılbaşı indirimlerini takip edin

Çocuklarını ve küçük misafirlerini yeni yılda sevindirmek isteyenler için bugün ve yarın tüm oyuncaklarda %30 indirim fırsatı bulunuyor.  
Yeni anneler ve anne adayları içinse 24-25 Aralık tarihlerinde tüm bebek ürünlerinde yüzde 50'lere varan indirimler mevcut...

Yeni yılda da bakımlı olmaktan vazgeçmeyenler için 29 Aralık'ta tüm yüz temizleme ve bakım kremlerinde ve 30 Aralık'ta ise tüm vücut el bakım krem ve losyonlarında kampanyalar düzenleniyor.

Kendisi küçük, sürprizi büyük Kart kutuları


Migros HediyeM ve Tansaş Hediye Kartları, hayatı kolaylaştıracak bir çok olanak sunuyor. Tekrar yüklenebilir özellikte olan HediyeM ve Hediye Kartlar ile şehir dışındaki sevdiklerinize de hediye göndermek mümkün. Migros, 5M ve Sanal Market'te kullanılabilen  'HediyeM Kartlar' ve Tansaş mağazalarında kullanılabilen 'Hediye Kart' ile hediye vermek istediğiniz yakınlarınız diledikleri yılbaşı hediyelerini kendileri seçebilecek. Bu yılbaşı HediyeM ve Hediye Kartlar, kendisi küçük, sürprizi büyük özel yılbaşı tasarımlı mini kutuları ile de dikkat çekiyor.

Yılbaşı dönemine özel

Dünya markası parfümler yılbaşına özel çok uygun fiyatlarla Migros'ta. Yeni yılda kendisine ya da sevdiklerine özel bir hediye armağan etmek isteyenler bu fırsatlardan yararlanabilir.  EMigros, Tansaş ve 5M mağazalarında yılbaşına özel hazırlanan zengin içerikte yılbaşı sepetleri de dikkat çekiyor. Herhangi bir eski çatal-kaşık-bıçağını getirenler ise, yepyeni 18 parça çatal- kaşık-bıçak takımını veya standlı bıçak setini indirimli alabilir.
Editör: Haber Merkezi