Artık online alışveriş yapmak olduğundan çok daha kolay, çünkü Paykasa kart var. Bu kart sayesinde yapacağın alışveriş, sizi güvenli online alışverişin doruklarına çıkartacak. Tek kullanımlık olduğu için hiç bir riske sahip olmayan bu kartlar, üstelik hiç bir kimlik bilginizin paylaşımında da bulunmuyor. Alışverişin sonunda işlevini ve değerini yitiren bu kartların ne kaybolması, ne de çalınması başınızı ağrıtmayacak. Bir çok seçeneği ile yapacağınız alışverişe göre size kolaylık sağlayacak bu kartlar sayesinde artık internet üzerinden online alışveriş yaparken akla karayı seçmeyeceksiniz, kartınızı seçeceksiniz. Artık online alışverişin güvensiz ya da tehlikeli olduğunu düşünmeyin, o Paykasa kart olmadan önceydi.

İç Rahatlığı İle Alışveriş Yapmak Artık Mümkün

Paykasa.org sitesindeki iletişim bölümünden veya Skype aracılığı ile bize ulaştığınızda sizi, size en uygun Paykasa kart için yönlendirmiş olacağız. Yapacağınız alışverişe uygun kartı seçtikten sonra kartın değerindeki alışveriş için havaleyi gerçekleştirecek ve çalışanlarımızdan bizzat alacağınız pin numaraları ile alışverişinizi tamamlayacaksınız. İşte bu kadar basit!

€10, €15, €20, €50, €100, €150, €200, €250, €500 ve 1000€'luk seçenekleri ile her türlü online ya da online olmayan alışverişinizi mobil olarak da gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bu yardımsever kartları resmi bayiimizden satın alabilir ve ne demek istediğimize kendiniz tanık olabilirsiniz. Siz de Paykasa Kart alın, online alışveriş keyfini doyasıya yaşayın!