29,99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa açılan seferler haftanın 3 günü karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor. Pegasus misafirleri, Balıkesir-Edremit Koca Seyit Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Pazartesi günleri saat 08.20'de, Cuma ve Pazar günleri ise saat 21.15'te uçarken; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Balıkesir-Edremit Koca Seyit Havalimanı'na Pazartesi günleri saat 07.00'de, Cuma ve Pazar günleri saat 19.55'te seyahat edebiliyor.

Pegasus,  Balıkesir-Edremit'i yurt içinde Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Konya, Trabzon ve Van olmak üzere 8; yurt dışında ise Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Brüksel, Basel, Kopenhag, Donetsk, Düsseldorf, Lyon, Kıbrıs-Ercan, Roma, Bakü, Kharkiv, Tahran, Lviv, Münih, Paris-Orly, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiflis, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 31; toplamda 39 noktaya bağlantılı olarak uçuyor.

Misafirler, yurt içinde 31, yurt dışında 45 olmak üzere 30 ülkede toplam 76 noktaya uçan Pegasus Hava Yolları'nın sefer bilgilerine satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.


Editör: Haber Merkezi