Türk gıda sektörünün öncü markası Pınar, 17. İş Ortakları Toplantısı'nı Çeşme Altın Yunus Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya 100'ü aşkın bayi, satış temsilcileri ve çalışanlardan oluşan 300 kişi katıldı

Pınar markasındaki yeniliklerin ve 2011 stratejilerinin paylaşıldığı toplantının sonunda düzenlenen gala gecesi Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanına, sağlık ve lezzet taşıyan Pınar'ın Türkiye genelindeki bayilerine özel 17. İş Ortakları Toplantısı yapıldı. Çeşme Altın Yunus Otel'de düzenlenen toplantıya Pınar bayileri, satış temsilcileri ve çalışanlardan yaklaşık 300 kişi katıldı.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali Sözen, Yaşar Birleşik Pazarlama Genel Müdürü Suat Özyiğit ve Yaşar Holding yöneticileri, toplantıda Pınar İş Ortakları ile bir araya geldi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Grubu ilklerini özetledi ve boyadan gıdaya, gıdadan turizme her yenilikte ve atılımda, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunmak için çalıştıklarının altını çizdi. İdil Yiğitbaşı "Kaliteden ödün vermeden kurduğumuz üretim tesislerimiz ve ürünlerimizi Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan yaygın dağıtım ağımızla, Türk halkına daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz" dedi. 2010 rakamları ile 2011 hedeflerini de paylaşan Yiğitbaşı, "Yaşar Topluluğu olarak 2010 yılını 2.6 milyar TL ciro ve % 15'in üzerinde büyüme ile tamamladık. 2010 yılında 50 Milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Hedefimiz Yaşar Holding'in ve kuruluşlarının tüm paydaşlarına değer yaratmasını sağlamak, sürdürülebilir karlı büyüme hedefi doğrultusunda, içinde bulunduğu iş kollarında daha da güçlendirerek, liderliğimizi korumak, pazar paylarımızı artırmak. Yaşar Topluluğu'nun ülkemizde yarattığı markaları, uluslararası boyutta dalgalandırmak" dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş da 2011 hedef rakamlarını iş ortakları ile paylaştı. "2011 yılında yine %15'lik bir büyüme ile konsolide ciromuzu 3 milyar TL seviyelerine taşımayı hedefliyoruz" diye konuşan Aktaş, "Pınar olarak, her gün Türkiye'nin dört bir yanına, sağlık ve lezzet taşıyoruz, yaşam taşıyoruz. Her gün milyonlarca çocuğun daha sağlıklı yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Türkiye'de ilk ambalajlı sütü, eti ve suyu tüketicilerle buluşturan bir kurum olarak, ilk günkü sağlıklı nesiller yetiştirme felsefemizi geleceğe en iyi şekilde taşımak gibi çok önemli bir sorumluluğumuz var" dedi.