Ülker 'i bünyesinde bulunduran Yıldız Holding şirketlerinden bilgisayar üreticisi Exper, tablet PC pazarına girdi. Yeni model tabletler Migros'larda satılacak. Bilindiği gibi Migros Apple 'ın iPad  modelini de şirketin Türkiye temsilcisinden daha önce mağazalarında satmaya başlamıştı.
Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, son dönemde teknoloji  tutkunlarının en çok satın almak istediği ürünler arasında yer alan tablet PC pazarına EasyPad ile yeni bir soluk getireceklerini söyledi.


'Yeni modeller yolda'


Korkusuz, 2011 yılında tüm dünyada tablet PC pazarının 55 milyona ulaşmasının tahmin edildiğini dile getirerek, bu yıl Türkiye'de ise bu pazarın 250-300 bin adetlerin üzerine çıkabileceğini, kendilerinin ise bu yıl 60 bin tablet PC satma hedeflerinin olduğunu söyledi. Türkiye'de Apple'ın iPad modeli Bilkom kanalıyla 3 binin üzerinde satılırken, yurtdışından gelen iPad sayısı da 5 bini aşıyor.

2011 boyunca EasyPad'e farklı özelliklere sahip yeni modellerin de katılacağını belirten Korkusuz, "Dünya genelinde bu yıl 50 milyon kişi tarafından satın alınması beklenen tablet PC'ler Türkiye'de de büyük rağbet görüyor. Exper olarak pazarın en iddialı ürünlerini geliştirdik" dedi.