Gelişen sanayi ve şehirleşmeyle birlikte ülkemizde enerjiye olan ihtiyaç giderek artarken; milli, yerli, çevreci ve yenilenebilir enerji konusundaki yatırımlar da hız kazandı. Gıda ve tarım sektöründen gelen iki deneyimli iş insanı olan Barış Tansever ve Barış Kocagöz, geleceğin en önemli sektörlerinden olan enerji için bundan 10 yıl önce kurdukları ABK Çeşme Res ile önemli bir adım attı ve Türkiye'ye örnek model oldu. İş dünyasındaki güçlerini çevreci enerji yatırımı için birleştirerek ABK Çeşme Res'in kuruluşuna öncülük eden İstanbullu başarılı iş insanı Barış Tansever ile İzmir'de tarım, özellikle pamuk ve organik nar üretimiyle tanınan Barış Kocagöz, İzmir Çeşme'de 4 yıldır üretimini sürdüren rüzgar enerji santraliyle, hem ekonomiye katma değer yaratıyor; hem de doğal, çevreci ve yenilenebilir enerji üretiyor.

Zorlu'dan Dünya Saati'ne destek
21. yüzyılda dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük sorun olan insan kaynaklı iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Zorlu Holding, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) 'Dünya Saati' etkinliğine katılarak; 6 Nisan Cumartesi günü genel müdürlük binası Levent 199 ve Zorlu Center'da ışıkları bir saatliğine söndürdü.

Ülker ödüllendirildi

Good Life Brands/İyi Yaşam Markaları ödülleri kapsamında, Ülker, üst üste ikinci kez iyi yaşama ulaştıran gıda markası seçildi. Türk tüketicisinin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıklarına, iyi yaşamı yeniden tanımlayan ve şekillendiren değerlerine odaklanan Good Life Brands/İyi Yaşam Markaları ödülüne değer görülen markalar, düzenlenen törenle, İyi Yaşam Markaları ödüllerine kavuştu.  Tüketicilerine iyi bir yaşam sunan, iyi yaşamla bağlantılı olan markaları öne çıkarmayı amaçlayan ve tüketicilere "Sizce bu sektörde tüketicilerine iyi yaşama ulaşabilmeleri konusunda en çok yardımcı olmaya çalışan firma ya da marka hangisidir?" sorusunun yöneltildiği araştırma, bu yıl 14 kategoride yapıldı.

Kurdela

Sade Derma Estetik Özge Ulusoy'u konuk ediyor
Karşıyaka'da hizmet veren Sade Derma Estetik Merkezi, 12 Nisan Cuma günü manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un da katılacağı özel bir organizasyona imza atıyor. Miss Turkey 2003 ikincisi Songül Yıldırım'ın sahibi olduğu Sade Derma Estetik saat 14.00 ve 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte güzellik ve bakım konusunda önemli bilgiler sunacak.