İBRAHİM PAKER

İBRAHİM PAKER

Tüm Makaleleri

Bu medeniyet değildir

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hafta sonu yoğunluğu gözleniyor. Bir taraftan yeni atanan temsilciler diğer taraftan dikkat çekici açıklamalar adadaki heyecanı sürekli zirvede tutuyor.

Çocuk felci bitmek üzere

Geçen hafta Çarşamba günü, “Yeni Gündem” programıma Rotary Bölge 2440 (2024-2025) Federasyon Başkanı Mert Korur konuk oldu.

Kadın isterse

Geçen hafta 10 Temmuz Çarşamba günü Yeni Gündem programıma, Sosyal Güvenlik Uzmanı- İzmir Emekli ve Emekçiler Dernek başkanı Dilek Ete konuğum oldu.

Tam üyeliğin gayreti içerisindeyiz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile yaptıkları görüşme çok öne...

“Kadın cinayetlerine hayır!”

Özellikle son yıllarda, toplumun iç yarası haline gelen ancak bir türlü dindirilemeyen acılar; Kadın Cinayetleri..

Çareler tükenmez

Geçen haftaki yazımda ciğerimizi yakan ve yarınlarımızı kavuran yangınlardan bahsederken, yangınların çıkış nedenlerini ve nasıl önleyebiliriz ile ilgili düşüncelerimi paylaşmıştım. Tam da Çevre Haft...

Bu ateş tehlikelidir

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, canlı yayında dış politika gündemini değerlendirirken Güney Kıbrıs Yönetimine de önemli mesajlar verdi.

Geleceğimiz de yanıyor

Orman yangınlarının bir türlü önüne geçilemiyor. Her yıl hem ciğerlerimiz hem de geleceğimiz yanıyor.

Yandex.Metrica