AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi hedef alarak “CHP sadece belediyelerle değil, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının da oyuncağı olmuştur. CHP Türk siyasetini enfekte eden merkez hâline gelmiştir. Özgür Özel'in girdiği yol çıkmaz sokaktır” ifadelerini kullandı. Yasakları kaldırdıklarını, vesayet odaklarını dağıttıklarını savunan Erdoğan, 2028 için vaatlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Kamp Programı'na katıldı. Erdoğan, 23 yıllık çalışmaları anlatarak “Yasakları kaldırdık, vesayet odaklarını dağıttık, kendilerini milletten yüksek gören kibir abidelerini dağıttık” ifadelerini kullandı:

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Liderlik akademimizin milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birbirinden farklı alanlarda üç gün boyunca düzenlenecek etkinliklerin verimli geçmesini diliyorum. Teşkilat akademilerini sıradan bir eğitim olarak görmüyoruz. Türkiye'yi asırlık hayalleriyle buluşturacak azimli, kararlı, özgüvenli kadroların yetiştiği akademi bizim için hayati önemdedir.

‘Gazete kupürleriyle partimizi kapamaya çalıştılar’

“AK Parti olarak eserlerimizle, icraatlarımızla Türkiye'ye tarihinin en büyük başarılarını yaşattık. Adımızı şanla şerefle milletin gönlüne yazdırdık. Hak ve özgürlüklerin geliştirilmesinden, aile ve sosyal politikalara Türkiye'yi çok yüksek bir seviyeye çıkardık. Vesayet odaklarını dağıttık. Kibir abidelerine hadlerini bildirdik. Bu mücadele kolay olmadı. Dikensiz gül bahçesinde yürümedik. Gazete kupürleriyle partimizi kapamaya çalıştılar. Sokak terörüyle milli iradeyi esir almak istediler. Ama hiçbirinde muvaffak olamadılar.

Buca'da başkan vekili Hüseyin Benzer oldu
Buca'da başkan vekili Hüseyin Benzer oldu
İçeriği Görüntüle

2028 için vaatte bulundu

“Üniversitelerimizdeki kız öğrenci oranını yüzde 13'ten yüzde 53'ün üzerine taşıdık. Kadınların işgücüne katılım oranını 27,9'dan yüzde 36,5'e yükselttik. Kadın milletvekili oranını yüzde 4,4'ten yüzde 20 seviyelerine biz çıkardık. Maşallah bu coşkuyla 2028 bir başka olacak. Her zaman ne dedim; kale içeriden fethedilir. Kalenin içinde kim var? Kadınlar var. Sıfır tolerans ilkesiyle kadına şiddetle mücadele ettik. Kapsamlı reformlarla etkin caydırıcı önlemleri hayata geçirdik. KADES ve elektronik kelepçe gibi uygulamalarla kadınların yanında biz olduk.

Özgür Özel’i hedef aldı: Girdiği yol çıkmaz sokaktır

Türkiye'nin onurunu, milletimizin itibarını korumakta zafiyet göstermeyeceğiz. Bu kadro kendi ülkesini süklüm büklüm halde ülkesini yabancı kuruluşlara şikâyet eden bir kadro değildir. Özgür neredeydi, Almanya'da. Ülkemizi şikâyet etmeye gitti. Şunu da üzülerek söylemek zorundayım. Kuvâ-yi Milliyeciyiz deyip Batı'ya hoş görünmek için şekilden şekle giriyorlar. Güç odaklarına bel bağlayanlar bizim dirayetli duruşumuzu anlayamaz.

“Özel, milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu göremiyorsan sorunu başkasında değil, kendinde ara. Özgür, git bir göz doktoruna görün. Hadi yolsuzlukları, sahtekarları savunuyorsun. Peki bu küstahlığı niçin savunuyorsun. Hadsizlere niçin sahip çıkıyorsun. Böyle hassas bir konuda hiç mi ben ne yapıyorum diye sormuyorsun. Aslında bu akıl tutulmasının sebebi bellidir. Siyasete milletin baktığı yerden bakmıyor. CHP'nin çok ciddi bir siyasi kıble sorunu var. CHP giderek marjinalleşmektedir. Türkiye'nin ana muhalafet partisi şu an yönetilmiyor, dümeni kilitlenmiş gemi misali sürükleniyor. Gerilim, nefret, kutuplaştırma siyasetiyle Türkiye'de varılacak yer yoktur. Bu millet basiret sahibi bir millettir. CHP sadece belediyelerle değil, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının da oyuncağı haline gelmiştir. CHP Türk siyasetini enfekte eden merkez hâline gelmişti. Özgür Özel'in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ