İZMİR EKSPRES

Evlatlık verilen kız, annesini arıyor

Abone Ol


ANNESİNİ TANIMAK İSTİYOR


Üvey anne Şehriban Yılmaz, "Fatma küçüken öz ailesiyle kendisini evlatlık verdikleri için pek fazla görüşmek istemedi. Şimdilerde ise kızım bu durumu daha iyi anladığını belirterek, kardeşlerinden sonra annesi Saadet Topal ile de görüşüp tanımak istiyor. Saadet Topal, şimdilerde 50 yaşlarındadır. Hatırladığım kadarıyla buğday tenli 1.60-1.70 metre boylarında" dedi.

2 EVLATLIK KARDEŞİ DAHA VAR


Gerçek annesi Saadet Topal'a şimdiye kadar hiçbir şekilde ulaşamadıklarını ve annesine ait herhangi bir fotoğraf bulunmadığını söyleyen Fatma Eryılmaz, "İletişime geçtiğim kardeşlerim de öz anneme ulaşamıyor. Onlarda da fotoğraf yok. Gerçek annemi tanımak istiyorum. Beni doğuran kişinin kim olduğunu bilmek istiyorum. Evlatlık verilen iki kardeşlerim daha varmış, onları da tanımak istiyorum. Lütfen bilenler bize ulaşsın" diye konuştu.

Fatma Eryılmaz'ın öz annesi Saadet Topal'ın, eşinin ölümünden sonra Aydın'ın Söke İlçesi'nden bir erkekle birlikte yaşamaya başladığı, sonrasında izinin bulunamadığı belirtildi. İlk eşi Mehmet Topal'dan olan 10 çocuğundan 2'sinin daha evlatlık verildiği öğrenildi.