Özdere Çevre Koruma Dayanışma ve Geliştirme Derneği'nin katkılarıyla düzenlenecek olan şenlik, 5 Mayıs Pazar günü Özdere Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek. Bu etkinlikte, Hıdırellez coşkusu da yaşanacak.

Kutlama Heyecanı


Ücretsiz olarak dağıtılacak 3 bin uçurtmanın yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. Saat 15.00'te başlayacak olan etkinlikte, çocuklar yüz boyama, balon şekillendirme, pamuk şeker ve patlamış mısır gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirecekler. Ayrıca, çocuklar için Survivor parkuru ve şişme oyun alanları da kurulacak.

Coşkulu Hıdırellez


Şenlik, Hıdırellez'e denk geldiği için baharın gelişini simgeleyen bu özel günün coşkusunu da yaşayacak. Hıdırellez'in simgesi olan ateş üzerinde atlama ritüeli de etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

Ücretsiz Ulaşım İmkanı


Menderes Belediyesi, etkinlik öncesi belirlenen noktalardan ücretsiz servisler kaldıracak. Bu sayede vatandaşlar, şenlik alanına kolayca ulaşabilecekler.

Foça Belediyesi işçileri emeklerinin karşılığını istedi! Foça Belediyesi işçileri emeklerinin karşılığını istedi!

Başkanın Daveti


Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şenliğe ilişkin yaptığı açıklamada, "5 Mayıs Pazar günü Özdere Gençlik Parkı'nda düzenlenecek uçurtma şenliğinde gökyüzünü renklendireceğiz. Şenliğimizde ayrıca Hıdırellez coşkusunu da yaşayacağız. Tüm Menderesli hemşehrilerimizi ve İzmirlileri bu keyifli etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: BÜLTEN