Fenerbahçe, kaleci Ertuğrul Çetin’in sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı. Genç file bekçisi, yeni sezonda TFF 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor’da kiralık olarak forma giyecek.


Fenerbahçe’de iç transfer tamam

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, altyapıdan yetişen kaleci Ertuğrul Çetin’in sözleşmesi 2029 yılına dek uzatıldı. Çetin, yeni sezonda gelişimi için Esenler Erokspor’a kiralandı.

Fenerbahçe, aynı zamanda genç stoper Yiğit Efe Demir’in de sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattığını duyurdu. Kulübün yaptığı açıklamada, “Altyapımızdan yetişen oyuncularımızla uzun vadeli planlamamıza devam ediyoruz” denildi.

Geçen sezon 4 maçta görev aldı

21 yaşındaki Ertuğrul Çetin, 2023/24 sezonunda Süper Lig’de 4 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda kalesinde 6 gol gören genç kaleci, bir maçta gol yemedi.

Fenerbahçe Beko'dan bir geri dönüş daha! Anadolu Efes'i yine son nefeste devirdi
Fenerbahçe Beko'dan bir geri dönüş daha! Anadolu Efes'i yine son nefeste devirdi
İçeriği Görüntüle

Oosterwolde’nin sözleşmesi de uzatıldı

Fenerbahçe, Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde’nin de kontratının 2028 yılına kadar yenilendiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi