GTA 6, Rockstar Games'in belki de en büyük sükse yapmasını beklediği oyunu... Kullanıcılar 2013'te çıkan GTA 5'i 11 yıl geçmesine rağmen başlarının üzerinde tutarken GTA 6'nın yaratacağı etki tahmin edilemiyor.

GTA 6, PS5 ve Xbox Series X|S platformlarında piyasaya sürülecek. PC sürümü de bekleniyor, ancak GTA 6’nın başlangıç platformları arasında listelenmedi.

GTA 6'da şehir nasıl olacak?

GTA 6, serinin Miami’ye benzeyen kurgusal şehri Vice City’ye dönüyor. Oyunun ilk fragmanı, Florida’daki tuhaf ve vahşi olaylardan bazılarına gönderme yapıyor. Rockstar, GTA 6’yı “Grand Theft Auto serisinin en büyük, en sürükleyici evrimi” olarak nitelendiriyor.

Turkcell Müşterilerine 30. Yıl Dönümünde Büyük Hediye! Turkcell Müşterilerine 30. Yıl Dönümünde Büyük Hediye!

Alabildiğine açık bir dünya

Oyunun fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak endüstri trendleri, bu oyunun serinin en pahalı oyunu olabileceğini gösteriyor. GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürüldüğünde standart fiyatı 59.99 dolardı.

Daha önce haberleri yapılmıştı

Daha öncesinde çıktığına dair iddialar yer alsa da GTA 6’nın resmi çıkış tarihi 2025 olarak belirlendi. Ancak 2025 yılı içindeki belirli bir zaman dilimi henüz açıklanmadı.

Rockstar Games'in diğer oyunları neler?

Rockstar Games, video oyunları geliştiren ve yayınlayan bir Amerikan şirketidir. Şirket, dünya çapında tanınan ve sevilen birçok başarılı oyun serisine imza atmıştır. Bunlar arasında Grand Theft Auto (GTA), Red Dead Redemption, Max Payne, Bully ve L.A. Noire gibi oyunlar bulunmaktadır.

Açık dünyaya ayrı önem!

Rockstar Games, oyunculara geniş ve çeşitli dünyalar sunma konusunda öne çıkmaktadır. Oyunları genellikle açık dünya tasarımına sahip olup, oyunculara geniş bir oyun alanı ve özgürlük sunar.

Kaynak: Haber Merkezi