Taypark'ta düzenlenen Çocuk Şenliği, yüzlerce çocuk ve ailelerin katılımıyla büyük bir ilgi gördü. Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Atatürk'ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bayramı, çocuklarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Aliağa'nın tarihi ve doğası TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nda renklendi Aliağa'nın tarihi ve doğası TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nda renklendi

Etkinlik boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Mady Dance, Rossinka Dans Grubu, Çocuk Yogası, Şef Sensin, Belediye Bale Ekibi, Alp Abi Stand Up gösterisi, sihirbazlık ve bubble gösterileri gibi birçok etkinlik çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı. Ayrıca bocce, sportif parkur, geri dönüşüm atölyesi, yüz boyama, Türkiye haritası atölyesi, el baskısı ve resim atölyesi gibi aktiviteler de çocukların ilgisini çekti ve coşkulu anlar yaşanmasına katkı sağladı.

Resim önizlemesi

Karşıyaka Belediyesi'ne bağlı anaokullarında da bayram kutlamaları düzenlendi. Minikler, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösterileri sergileyerek, şarkılar söyleyip dans ettiler. Ayrıca ritim gösterileri yapılarak, okul etrafında kortej şeklinde yürüyüşler düzenlendi ve marşlar söylendi.

Resim önizlemesi

Başkan B. Yıldız Ünsal, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu vurgulayarak, bu anlamda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sundu. Atatürk'ün ilke ve devrimlerine sonsuza kadar sahip çıkacaklarını belirten Ünsal, Karşıyaka ailesi olarak çocuklarla birlikte bayram coşkusunu yaşadıklarını ve eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade etti. Belediyenin kendi imkanlarıyla hazırladığı şenliğe katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Ekspres