Ulaşım Haberleri

ulaşım haberleri ve güncel ulaşım gelişmeleri, ulaşım ile ilgili tüm video, ulaşım fotoğrafları ve ulaşım haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kararı ile bugün ulaşıma gelen zamlarla en çok merak edilen şey, öğrenci kartı almak için yaş...

ÇANAKKALE

Çanakkale Belediyesi, otobüs hatları arasında ücretsiz ve indirimli aktarma sistemini hayata geçirerek vatandaşların ulaşım maliyetlerini düşürüyor.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, Ulaşım AŞ'yi sabah ziyaretinde çalışanlara destek mesajı verdi: "Bu şehri beraber güzelleştireceğiz."

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi trafiğe nefes aldıracak projeleri hayata geçiriyor. Troleybüsler geri dönüyor, deniz taksilerle yeni bir dönem başlıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sazak, Otmanlar ve Karaçam Mahalleleri için yeni ulaşım hizmetini 15 Temmuz 2024'te başlatıyor.

MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, 67 mahallede altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını titizlikle sürdürerek yaşam kalitesini artırıyor.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sazak, Otmanlar ve Karaçam Mahallelerinde yeni ulaşım güzergahını hizmete sundu.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, sosyal denge tazminatı ve YKS'de ilk 1000'e giren öğrencilere ulaşım desteği sunulması gibi önemli kararlar aldı.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi, kronik hastalığı olan vatandaşların sağlık merkezlerine güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilmeleri için özel ulaşım hizmeti sağlıyor.

TÜRKİYE

Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda yapılan değişikliklerle liman hizmetleri ücretleri ve havacılık güvenliği önlemleri güncellendi.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ve Ören arasında yeni ulaşım hattı açarak, sahil bölgelerine rahat ve güvenli ulaşımı sağlıyor

YEREL YÖNETİMLER

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a iade-i ziyarette bulundu.

Yandex.Metrica