Zaman zaman kadınların kendi aralarında düzenledikleri ev toplantılarına katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, son olarak Karacaoğlan Mahallesi’ne gitti. Sındır, Kadınların bir araya geldiği beş çayında Gülten Çakır'ın evine konuk oldu. "Bu güzel buluşmanıza davet ettiniz. Ben de seve seve geldim. Sormak istediğiniz, talep ettiğiniz ne varsa dinlemeye ve elimden geldiğince çözmeye hazırım" diyen Başkan Sındır, yaptıkları hizmetleri ve yatırımları anlattı.

Yakında bölgede hizmete açılacak olan, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi ve Altındağ Kültür Merkezi ile ilgili bilgi veren Başkan Sındır, "Benim için asıl yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu merkezlerimizin de özellikle çocuklarınızın daha sosyal bir çevre oluşturabilmesi için önemli olacağını düşünüyorum. Buralar sizin. Buralara gidin, çocuklarınızı götürün" diye konuştu.

Yardıma ihtiyacı olanı belediyeye bildirin

Bornova’nın ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerine göre belediye hizmetlerini çeşitlendirdiklerini ifade eden Başkan Sındır, "Bu doğrultuda yeni müdürlükler kurduk. En önemlisi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü oldu. Bu müdürlük aracılığıyla rencide etmeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bir diğer önemli proje ise Evde Yaşlı Bakım ve Gebe, Lohusa, Bebek Bakım hizmetleri. Çevrenizde bu tür yardıma ihtiyacı olanlar varsa bize iletin. Ekiplerimiz hemen ilgilensinler’’ dedi.

Mahalle sakinleri özellikle kendilerine ve çocuklara yönelik hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Sındır’a teşekkür etti. Kadınlar, belediye ile ilgili diğer beklentilerini de iletti.


Editör: Haber Merkezi