Çeşme Türk Anneler Derneği, 2001 yılında Malatya'da şehit düşen Piyade Çavuş Bülent Haluk Demir'in annesi Zehra Demir'i 'Yılın Annesi' olarak onurlandırdı. Çeşme'de gerçekleşen duygusal etkinlikte, Zehra Demir'e plaket takdim edildi ve şehit oğlu anısına duygusal anlar yaşandı.

20240510Aw200838 1

Etkinlik sırasında duygusal anların yaşandığı gözlemlenirken, Çeşme Türk Anneler Derneği Başkanı Suzan Çırağ, Zehra Demir'in yaşadığı acıyı paylaşmak ve yanlarında olduğunu göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Çırağ, şunları söyledi: "Bizler anne olarak evlatlarımızın çağdaş, yasalara saygılı, vatansever ve topluma faydalı bireyler olmasını isteriz. Zehra annemizin acısı hala çok taze. Bugün burada onunla birlikte olup acısını paylaşmak ve ona destek olmak istedik. Şehidimiz Bülent Haluk Demir'i minnetle anıyor ve ailesine sabır diliyoruz."

Sondakika | Konak metro istasyonunda “metroya binemezsin” kavgası Sondakika | Konak metro istasyonunda “metroya binemezsin” kavgası

Çırağ ayrıca, 12 Mayıs Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunacaklarını ve tüm Çeşmeli anneleri etkinliğe davet ettiğini belirtti.

Editör: Sedef Didem Ezme