Buca İzkent Mahallesi'ndeki bir apartmanda çıkan yangın sonrası tüm eşyaları yanan aileye Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı yardım eli uzattı.
Yaklaşık 2 ay önce meydana gelen olayda evlerini ve eşyalarını kaybeden ailenin yardımına koşan Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ailenin yanan eveni temizlendi. Tüm eşlarını kaybeden ve evleri kullanılamaz hale gelen acılı aile ise akrabalarının yanına yerleşti. 4 kişilik Çakıroğlu ailesine geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere ziyarete giden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, acılarına ortak olduğunu ve imkanları dahilin de kendilerine tekrar evlerini yaratma sözü verdi.

Başkan Tatı, yenilenen evin anahtarlarını Çakıroğlu ailesine teslim ederken, 2 oğlu issiz olan ve eşinin şeker ve kalp hastalığı nedeni ile zor günler geçiren emekli Arif Çakıroğlu, yenilenen evini görünce, "Yanan ocağımızı tekrardan bize kazandıran Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. 2 aydır akrabalarımızın yanında yaşıyorduk. Başımızı sokacak sıcak bir yuva özlemini yaşarken hayallerimiz gerçek oldu. Eskisinden çok daha yeni bir daire sahibi olduk. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.
Yanan evlerinin dış cephesinden iç cephesine kadar, mutfağından banyosuna, adeta baştan yaratılarak yepyeni bir yuvayı Çakıroğlu ailesine teslim eden Başkan Ercan Tatı, yaşanan acıların geride kaldığını söyledi.     


Editör: Haber Merkezi