Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Şehit Ümit Boz Tesisleri, Doğançay futbol sahası, Gümüşpala, Postacılar, Mansuroğlu halı sahalarında açmış olduğu futbol okullarında geleceğin yıldızlarını keşfedip, Türk futboluna kazandırıyor. Hafta içi ve hafta sonu programı olmak üzere futbol spor okulları kurs kayıtları devam ediyor.

'Yeni tesisler kazandırıyoruz'


Göreve gelir gelmez spora yatırım yaparak aynı zamanda geleceğe yatırım yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Ailelerin çocuklarını spora yönlendirmesi için birçok spor tesisi projesini hayata geçirdik. Şehit Ümit Boz ve Doğançay spor tesisi, Mustafa Kemal Atatürk spor salonu ve birçok halı sahayı Bayraklı'ya kazandırmanın gururu yaşıyoruz. Gençlerin spor yapması için belediyenin imkanlarını seferber ediyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi.



Editör: Haber Merkezi