Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesi'nin projeleri başta olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlarına bire bir anlatma fırsatı buluyor. Bir Belediye Başkanını kendi sokaklarında ve evlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getiren Bayraklılılar, "Biz yıllarca milletvekili, kaymakam ve belediye başkanı görmedik. Bayraklı ilçe olduktan sonra bir Belediye Başkanına sahip olduk. O da içimizden biri oldu. Bayraklı'da yaşayıp büyüdüğü için bizden biri. Gecekondu yaşamını, Bayraklı'nın sorunlarını biliyor, yakından ilgileniyor. Başkanımızı seviyoruz" dedi.

Huzur buluyorum

Dini ve resmi bayramlar dahil Bayraklı'da vatandaşların arasında ev ziyaretlerinde bulunduğunu söyleyen Başkan Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Bazen ziyaretler haftada 3 geceye kadar çıkabiliyor. Çok sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın arasında huzur buluyorum" dedi.
Başkan Karabağ'ın son dönemlerde yaptığı ev ziyaretlerindeki sohbetlerin ana gündem maddesi kentsel dönüşüm oluyor. Başkan Karabağ, kentsel dönüşüm ile ilgili akıllara takılan tüm soruları cevaplıyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarını, projeleri ve kafasındaki Bayraklı'yı vatandaşlara anlatıyor. Göreve geldikleri ilk günden bu yana yerinde kentsel dönüşümü savunduklarını kaydeden Başkan Karabağ, "Kentsel Dönüşüm'ü ilk kez dile getiren benim. Şimdi ülke gündeminin de bir konusu oldu. Üçüncü kuşağın hayatını sürdürdüğü Bayraklı'nın daha yaşanır, sosyal donatı alanlarına sahip bir bölge olmasının vakti geldiğine inanıyoruz. Bu yüzden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey Bayraklı için" dedi.